Projecte de voluntariat ambiental en prevenció d´incendis forestals, sensibilització mediambiental i localització de plantes invasores en la Serra Calderona y urbanitzacións de la zona norest de Llíria, Marines, Olocau y Gatova, 2023.

Projecte subvencionat per Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i transició Ecològica.

Aquest any 2023 comencem una nova edició del nostre projecte de voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals.

Com a objectiu general, el projecte s’emmarca en la preservació dels espais naturals de la Comunitat Valenciana mitjançant la prevenció i vigilància d’incendis forestals en la Serra Calderona, les muntanyes d’utilitat pública de La Concòrdia i Tristany i espais naturals pertanyents als termes de Llíria, Gàtova, Marines i Olocau confrontants o pròxims als espais anteriorment esmentats. A més, es busca la sensibilització i educació mediambiental, i la participació ciutadana, especialment de les persones amb discapacitat, en accions de prevenció, recuperació d’espais naturals degradats i erradicació de plantes invasores.

A més és un programa que assoles els dos fins fundacionals de l´associació, que són la defensa dels drets de les persones amb discapacitat i la preservació del medi ambient, permitent d´aquesta manera que les persones amb discapacitat també contribuïsquen a la lluita contra el canvi climàtic, al mateix temps que cuidem de la natura.

Com tots els anys, aquest programa està subvencionat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i transició Ecològica, que aquest any ens ha concedit la quantitat de 9.624,60 €.

Qualsevol persona que vulga participar en aquest programa pot posar-se en contacte amb nosaltres cridant al 634566625 o enviant un correu a davidleon@associaciopodem.org.

No ho dubtes i apuntat amb nosaltres per cuidar de la natura!

No se admiten más comentarios